Om Klinik Skovhuset

Lidt om Klinik SkovhusetVelkommen til Klinik Skovhusets hjemmeside, her kan du læse lidt om hvad klinikken kan tilbyde dig af akupunkturbehandlinger


Klinikken er beliggend Strøby, ca 12 km syd for Køge. Den ligger dejligt i udkanten af skoven med en masse fred og ro og tæt på stranden, har du familien med i bilen, ja så kan de gå en dejlig tur i skoven evt. med vovsen, mens du modtager den behandling du ønsker.


Ved at vælge Klinik Skovhuset får du en god og kvaliceret behandling.


Forkæl dig selv - forøg dit velvære, burde være dit motto - det er i hvert fald mit....Hvem er jeg så?


Ganske kort kan jeg fortælle at jeg hedder Sanne Linea Sjøstrøm, er født i 1960 og har interesseret mig for det alternative behandlingssystem i en hel del år.


Jeg startede som hestemassør i 2004, og fik så interessen for at kunne behandle både hest og rytter, så derfor begyndte jeg at læse til fysiurgisk massør og senere til muskelterapeut.


Senere kom så akupunkturen til, og det er så det jeg elsker at udøve og brænder for, da jeg oplevede på min egen krop hvilket fantastisk redskab sådan en nål kunne have bla. mod smerter, lammelser mv.


Uddannelse bliver jeg aldrig færdig med, det er det mest spændende ig inspirerende fag, og det er dejligt at lære nyt der kan komme mine klienter til gode.


I 2018 - så fik jeg så øjnene op for det fantastiske redskab hypno-terapi er, så nu er certificat som Hypnotisør, og om ganske kort tid er jeg færdig som Hypno-terapeut.


Håber denne hjemmeside kan skabe lidt lys omkring hvad jeg kan tilbyde dig..


 


Kom ud af busken og få bestilt tid til en behandling - alle fortjener at have det godt og nyde livet.


 


Hilsen


SanneCopyright © All Rights Reserved